Tuotteet

;

Tuotteet

Miehet
Naiset

Maailman ensimmäinen aurinkoenergialla toimiva GPS-kello. Sano hyvästi paristonvaihdoille. Yhdistämällä kellon GPS-verkkoon, Astron säätää oikean aikavyöhykkeen vain yhden napin painalluksella ja käyttäen ainoastaan aurinkoenergiaa.

Miehet
Naiset

Seiko Prospex haastaa kaikki rajat. Prospex-sarja on kokoelma kelloja urheilun ystäville ja seikkailunhakijoille vedessä, taivaalla tai maalla. Japanin ensimmäisen sukeltajakellon julkaisun jälkeen vuonna 1965 Seikon innovatiivinen tekniikka on muuttanut maailmanlaajuisia standardeja. Pyrimme jatkuvasti lisäämään luotettavuutta ja turvallisuutta sekä ammattisukeltajille että vapaa-ajan sukeltajille.

Miehet
Naiset

Presage yhdistää japanilaisen estetiikan perinteiseen käsityötaitoon. Mallisto tarjoaa japanilaista kauneutta, laatua ja pitkäaikaista suorituskykyä.

Miehet
Naiset

Yli 50 vuoden ajan, Seiko 5 Sports -mallisto on edustanut jatkuvasti korkeaa luotettavuutta, kestävyyttä, suorituskykyä ja tuonut arvoa mekaanisten kellojen käyttäjille ympäri maailmaa. Nyt rakastettu Seiko 5 Sports -mallisto on syntynyt uudelleen uuden muotoilun ja kokoelman muodossa, kuitenkin perustuen samoihin arvoihin kuin ennen.

Miehet
Naiset

Kun Seikon perustaja, Kintaro Hattori perusti yrityksensä vuonna 1881 hän oli vain 21-vuotias. Kintaro Hattori toimi 50-vuotta Seikon pääjohtajana ja teki Seikosta Japanin johtavan kelloyrityksen, jossa suunniteltiin kaikki kellomallit ja koneistot itse omissa tehtaissa. Tämä saavutus oli suora johde Kintaron visiosta "one step ahead of the rest". Nämä sanat resonoivat ja ohjaavat yhä Seikon toimintaa vuodesta toiseen.

Miehet
Naiset

Kuvausta ei löydetty