Teknologia

GPS Solar

Kellon tarkkuuden standardin määritteleminen uudelleen

Vuosisatojen ajan kellosepän tavoite on ollut tarjota yhä korkeampi tarkkuus ja mukavuus, mutta todellista edistystä näillä alueilla tapahtuu vain harvoin. Seikon hellittämättömän innovaatiotoiminnan ansiosta kelloteknologian uudet mahdollisuudet avautuvat edelleen, kun uusi Seiko Astron, maailman ensimmäinen GPS-aurinkokello, niin osoittaa. Seiko:n GPS-Solar kellojen avulla on onnistuttu asettamaan uudet tarkkuuden, helppokäyttöisyyden ja käyttömukavuuden standardit. Seikon GPS-Solar kello on sukupolven merkittävin edistysaskel kellojen valmistuksessa.

Astron mukautuu aikavyöhykkeesi mukaan


Toisin kuin radio-ohjatut kellot jotka toimivat vain pienessä osassa maapalloa, GPS-Solar kello tunnistaa eri maiden aikavyöhykkeet. Olitpa vuoren huipulla, keskellä merta tai jopa autiomaassa, kello näyttää tarkan paikallisen ajan.


*Kalibrointisi aikavyöhyketiedot saat napsauttamalla tästä (englanniksi). Jos alueella / aikavyöhykkeessä tapahtuu muutoksia, aikavyöhykkeen valinta manuaalisesti voi olla tarpeen.

Automaattinen ajan säätö

Aina kun kellotaulu altistuu kirkkaalle valolle, kello vastaanottaa GPS-signaaleja automaattisesti. Kun kello on piilotettu hihan alle eikä kellotaulu saa riittävästi valoa, kello tallentaa edellisen löydetyn aikavyöhykesäätöajan.


Ainutlaatuinen Seiko-rengasantenni


Ainutlaatuinen Seiko-rengasantenni on sijoitettu taulun ulkokehän alle. Rengasantenni sopii automaattiseen vastaanottoon, koska se voi helposti vastaanottaa signaaleja asennosta riippumatta.

Lennon aikana

Jotta vältetään häiriöt elektronisten laitteiden toiminnassa lentokoneessa, lennon aikana on käytettävissä lentotila. Lentotilan aikana GPS-signaalin vastaanottotoiminto ei toimi.


Sulje