Teknologia

Kinetic

Photo of Kinetic

Kinetic. Teknologisen innovaation voimanpesä

Kuten mekaaninen ja kvartsi, Kinetic on yhdistelmä molempia. Viimeisten 20 vuoden aikana Seiko on luonut tällä tekniikalla joukon kineettisiä koneistoja, joista jokainen tarjoaa kuluttajalle ainutlaatuisia ominaisuuksia.


Seiko julkisti ensimmäisen Kinetic-prototyyppinsä vuoden 1986 Baselin messuilla. AGM: n kokeilunimellä esitelty prototyyppi oli ensimmäinen kello maailmassa, joka muutti kineettisen liikkeen sähköenergiaksi. Se oli ensimmäinen askel kehityksessä, joka 20 vuotta myöhemmin on tehnyt Kineticistä synonyymin ympäristöystävällisyydelle, korkealle suorituskyvylle ja pitkäaikaiselle mukavuudelle. Ensimmäisen kaupallisesti saatavan kellon (tuolloin uudella nimellä AGS) lanseerauksesta vuonna 1988 tähän päivään asti on myyty yli kahdeksan miljoonaa Kinetic-kelloa (vuoteen 2007).


Vuonna 1998 julkaistiin Kinetic Auto Relay, joka pidensi kellon käyntiaikaa huomattavaan 4 vuoteen. Vuonna 1999 julkaistiin Ultimate Kinetic Chronograph, mestariteos, joka yhdisti Seikon parhaat mekaaniset ja elektroniset kellonvalmistustaidot, ja vuonna 2003 lanseerattiin toinen Kinetic Chronograph. Kinel Perpetual esiintyi Baselworld 2005 -tapahtumassa ensi kertaa yhdistämällä kineettisen mukavuuden ja pitkäikäisyyden ikuiseen kalenteriin, joka on oikea vuoteen 2100. Vuonna 2007 esitellään Seikon tunnetekniikka Kinetic Direct Drive.


Kinetic Direct Drive
Seiko Kinetic Direct Drive on Seikon ”emotionaalisen tekniikan” ruumiillistuma.


Kinetic Perpetual
Kinetic Perpetual yhdistää klassisen mekaanisen ikikalenterin kauneuden kineettisen koneiston huolettomuuteen.


Kinetic GMT
Kinetiikan ja GMT-toiminnon liitto tekee siitä täydellisen matkailukellon.

Sulje