Teknologia

Kinetic Perpetual


Kinetic Perpetual yhdistää klassisen mekaanisen ikikalenterin kauneuden (voimassa 28. helmikuuta 2100 asti) kineettisen koneiston huolettomuuteen.

Kinetic saa virtansa kehon liikkeestä, jonka avulla se kehittää ikuisen kvartsitarkkuuden ja jopa 4 vuoden käyntivaran, kun sitä ei käytetä.


Tämä kaliiperi on klassisen kellonvalmistuksen ja modernin mikroelektroniikan voitto. Kinetic Perpetual kaliiperi asettaa uuden standardin ikikalenterin omaaviin kelloihin. Kinetic Perpetual -kelloissa on jopa 232 osaa, mikä on melkein sama määrä kuin muissa vastaavissa mekaanisissa kelloissa. Tämä kaikki maailman ohuimmalla 0,4 mm paksuisella ultraäänimoottorilla.

0,4 mm paksu ultraäänimoottori on ainoa moottorienergia ikikalenterin mekaanisten vaihteistorattaiden 101 osalle, joka näyttää oikein paitsi päivämäärän ja päivän, mutta myös kuukaudet, mukaan lukien karkausvuoden helmikuussa.


Tätä merkittävää kalenteria säätelee myös kuvasensori, joka tunnistaa tietyn merkin jokaisessa vaihteessa ja tarvittaessa korjaa päivämäärän, päivän, kuukauden tai vuoden kohdilleen huomioiden myös karkausvuoden helmikuussa.


Kaliiperi sisältää myös Seikon ainutlaatuisen automaattisen välitystekniikan (Kinetic Auto-Relay). Se toimii kehosi liikkeellä Kinetic Perpetual-kvartsitarkkuudella ja luotettavuudella. automaattisen välitystekniikan avulla kello toimii normaalisti kuusi kuukautta täydellä latauksella. Mikäli kelloa ei käytetä ajanjakson aikana, se siirtyy "lepotilaan" jopa neljäksi vuodeksi. Kellon tarkkuus säilyy ja kalenteri näyttää edelleen oikean päivämäärän, kuukauden ja vuoden, mutta osoittimet pysähtyvät. Toiminto säästää energiaa ja palauttaa osoittimet automaattisesti oikeaan aikaan, kun kello otetaan jälleen käyttöön.

Kaliiperin tekniset tiedot (kaliiperi 7D48)


  • Saa virtansa liikkeestä
  • Ikikalenteri on oikeassa vuoteen 2100 asti
  • 24-tunnin viisari
  • Kuukausiosoitin
  • Karkausvuoden osoitin (7D46 / 7D56)
  • Karkausvuoden päivyrikiekko (7D48)
  • Virransäästötoiminto
  • Aikarelejärjestelmä säilyttää tarkan ajan jopa 4 vuoteen asti
Sulje