Seiko 5 Sports NARUTO and BORUTO Limited Edition

2020.10.15

Seiko 5 Sports NARUTO and BORUTO Limited Edition


Vuodesta 1968 lähtien Seiko 5 Sports -mallisto on tarjonnut laajan valikoiman luotettavia ja kestäviä kelloja mekaanisella koneistolla. Nyt julkaistu NARUTO ja BORUTO -sarja on saanut inspiraationsa tunnetuista japanilaisista animaatiosarjoista, NARUTO ja BORUTO. NARUTO esitettiin ensimmäistä kertaa Japanissa vuonna 2020, jonka jälkeen se on kiehtonut japanilaisten animaatioiden ystäviä ympäri maailmaa. BORUTO on sarjan jatko-osa ja keskittyy Naruton poikaan, Boruto Uzamakiin, jonka seikkailut jatkuvat edelleen.

NARUTO ja BORUTO -sarjan kellot vangitsevat animaation keskeisimmät hahmot: Naruto, Sasuke, Shikamaru, Lee, Gaara NARUTO:sta ja Boruton sekä Saradan BORUTO:sta. Mallisto on saatavilla maailmanlaajuisesti Seiko-jälleenmyyjiltä ympäri maailmaa. Mallisto on rajoitettu 6500 kappaleeseen / kello.

NARUTO UZUMAKI


SRPF70

Seiko SRPF70 herättää Naruto:n ikonisen Ninja-asun eloon. Kuluneen oloinen kehä ja kuori kuvastavat Naruto:n kovaa harjoittelua, jollaista vaaditaan Hokage:ksi valmistuakseen. Kehän kuviointi on suunniteltu Naruto:n otsasuojuksen mukaan, johon on kaiverrettu hänen kylänsä symboli. Kellontaulun spriaalikuviointi on saanut inspiraationsa Naruto:n ikonisesta Jutsu (ninja-tekniikka) "Rasengan" tekniikasta. Yhdeksän oranssia indeksiä kuvastaa yhdeksänhäntäistä ja indeksi 12 kohdalla edustaa riipusta, jonka Naruto peri Tsunadelta, kylänsä vanhimmalta Hokage:lta. Kellon takakansi on koristeltu Uzumaki-klaanin tunnuksella, Kamonilla.

SASUKE UCHIHA

SRPF69

Naruto:n ystävä ja kilpailija, Sasuke on vangittu Seiko SRPF69:n jokaiseen yksityiskohtaan. Hänen tavaramerkkinsä Jutsu "Chidori" heijastelee taulun kuvioinnista, jossa Jutsu-käden merkki on korostettu huomaamattomasti kello yhden, kolmen ja kahdeksan kohdalle. Reunan vaakasuorainen "Hidden Leaf Village" -symboli kuvastaa arpea, jonka Naruto aiheutti hänen otsasuojukseen. Kellon nuppi on koristeltu klaanin ainutlaatuisella "Sharingan"-tunnuksella. Seiko SRPF69:n takakanteen on painettu Uchiha-klaanin Kamon.

SHIKAMARU NARA

SRPF75

Shikamarun "Shadow Posession Jutsu" heijastuu täydellisesti Seiko SRPF75:n kellotaulusta. Tummanpuhuva värimaailma yhdistettynä vihreisiin yksityiskohtiin ja verkkomaiseen kehään kuvastavat yhdenmukaisesti Shikamarun pukua. Kellon indeksit ovat suunniteltu Shikamarun suosikkipelin, Shogin muotoisiksi ja kellon takakansi kantaa Nara-klaanin Kamonia.

ROCK LEE

SRPF73

Seiko SRPF73:n värimaailma kuvastaa Leen tavaramerkkinä tunnettuja haalareita ja jalkalämmittimiä. Kellon kehä heijastelee käsivarsien siteiden värejä ja "kahdeksaa porttia", jotka Lee on onnistunut avaamaan viidenteen porttiin saakka saadakseen "piilotetun lootuksen". Kellon takakannessa on kanji-merkit, jotka tarkoittavat uskallusta.

GAARA

SRPF71

Ruskea kuori ja taulun kuviointi on saanut inspiraationsa hiekasta ja kanji-merkistä, joka tarkoittaa rakkautta. Seiko SRPF71 herättää Gaaran ja hänen yksihäntäisen hänen sisällään henkiin. Gaaran otsassa oleva kuvio on nähtävissä kellon kehällä sekä takakannessa.

BORUTO UZUMAKI

SRPF65

Perittyään isänsä, Naruto:n ikonisen "Rasengan" Jutsun, Seiko SRPF65 -mallissa on sama kuviointi kuin Seiko SRPF70:ssa, mutta mustana. Boruton puvun väri heijastelee kellon rannekkeen ja sekuntiviisarin kirkkaan vaaleanpunaisissa osoittimissa. Kellotaulun 12 kohdalla oleva indeksi on saanut vaikutteita animaation logossa esiintyvästä pultista. Kellon takakanteen on paintettu Uzumaki-klaanin Kamon.

SARADA UCHIHA

SRPF67

Tulipalloistaan tunnettu Sarada on perinyt isältään Sasukelta kyvyt, jotka tuodaan nyt eloon Seiko SRPF67:n punaisella ilmeellä. Kello viidessä sijaitseva yksittäinen Tomoe-merkki kuvastaa, että Sarada on edelleen nuori ninja, joka pyrkii edelleen parantamaan "Sharinganiaan". Kellon kehän kaksisävyinen väritys on symboli siitä, kuinka hän on perinyt sekä isänsä Sasuken että äitinsä Sakuran ominaisuudet ninjana. Kellon takakantta koristaa Uchiha-klaanin Kamon.

Seiko 5 Sports NARUTO & BORUTO Limited Edition

 • Kaliiperi 4R36
 • Automaattikoneisto
 • 21,600 värähdystä tunnissa (6 lyöntiä sekunnissa)
 • Käyntivara noin41 tuntia
 • 24 kiveä
 • Nailon-ranneke
 • Hardlex-lasi
 • Mineraalilasinen takakansi
 • Kuoren koko: 42.5mm, paksuus: 13.4mm
 • Vesitiiviys: 10 atm
 • Magneettisuojaus: 4,800 A/m
 • Rajoitettu 6,500 kappaleen erä / kello
Jaa